Значките са чудесен начин да изразите своята индивидуалност и да добавите малко цвят към вашия облекло или аксесоар. Ако сте любител на насекомите, сега имате възможност да покажете своята страст с моите забавни значки с бръмбари. Те са идеални за всички, които обичат насекомите, едни от най-интересните обитатели на нашата планета.

Тези значки с бръмбари са с размер 20 или 25 мм, което ги прави идеални за прикрепяне към раница, яке или блуза. Те са направени от неръждаема стомана и стъкло, който гарантира, че ще останат красиви за дълго време. Значките са лесни за прикрепване, благодарение на клипса или иглата на гърба им, която осигурява здраво закрепване.

Дизайнът на моите значки е уникален и детайлен, като прави бръмбарите много реалистични. Те са нарисувани с ярки цветове, които ще добавят много настроение към вашия стил. Всеки бръмбар е различен, което прави всеки един от тези аксесоари уникален и интересен.

Уникалните значки с бръмбари са идеални за подарък на всички любители на насекомите, като също така могат да бъдат използвани и като красива декорация за дома.

  • материал: неръждаема стомана и стъкло
  • диаметър: 1) 20 мм стъкло / 21 мм основа, 2) 25 мм стъкло / 27 мм основа
  • закопчалка: клипс (при 20 мм) или игла (при 25 мм)
  • брой: 4

Изпращам пратките със Спиди и Еконт. Ако имате въпроси или искате да поръчате, напишете съобщение тук:

Published by borianag

I’m an artist, pharmacist, mother, geek, weirdo. Some of my designs are quirky and fun, some of them – creepy and dark, others – plain geeky.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: